2013. február 19., kedd

Blogindító Svájc-búcsúztató

Nem veszek új ruhát, mert kell a hely a szekrényben a papíroknak. Amúgy sem lenne rá pénzem, mert azt inkább pecsétekre költöm. A bútorokat ellepi a csillám- és a domborítópor. Papírvásárlási szenvedélyemnek ideje értelmet adnom, mielőtt kezelhetetlenné válik.

Mostanában mindenki papírból kap ajándékot. Persze mindig csak az utolsó pillanatban készülök el velük, így nem marad idő lefotózni sem. Később pedig már sajnálom, hogy nekem nem maradtak meg emlékbe. Nem vagyok művész és fotózásból is rám férne pár lecke, de erőt veszek magamon és blogolásba kezdek. 

Munkahelyemen négyen ülünk egy asztalnál a kolléganőimmel. Próbáltunk mindig kimaradni az irodai furkálódásokból és pártatlanságunkat jelezve, valamint az asztalunk helyzete miatt (a "csatatér" közepe) Svájcnak neveztük el a kis "munkaszigetünket". Az irodában átrendezések várhatóak, így valószínűleg nemsokára külön kell ülnünk. Ebből az alkalomból készítettem el a búcsúbulink meghívóját a három gráciának. Az írógépemen nincs hosszú ú betű és a lányok sem hagyták, hogy tollal kijavítsam. Szerintük így retro.

Csajok, ne feledjétek: Svájc nem vész el, csak átalakul! :)
(Ja és persze a képek csak illusztrációk. A valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.) 


Felhasznált anyagok:

-Kraft karton, tinta és szegecsek: Rayher
-October afternoon papír (9 to 5)
-Pecsét: By Invitation Mini Stamp Set (PTI)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!