2013. augusztus 23., péntek

Lilla és Nándi esküvői meghívója

Lilla barátnőm és a vőlegénye, Nándi pár hete mentek be időpontot kérni az Önkormányzathoz és egy lemondásnak köszönhetően már szeptember közepén meg is tarthatják az esküvőt. Míg mások hónapokig, sőt akár egy évig is a "Nagy Napot" szervezik, nekik csupán pár hetük maradt. De nem kell őket félteni, ők nem az a pár, akik ezen stresszelnének. Lefoglaltak egy éttermet a családi ebédhez, egy helyet a Rómain a mulatságra és már a zenekarral is leszerződtek. Az egyetlen dolog, amit még időben meg kellett csinálni azok a meghívók.
Ha elhallgatnám a sztori azon részét, hogy az első estét eltököltük, akkor azt mondhatnám, hogy ezek 10 perces meghívók. Mikor megvolt már az alapötlet a 9 meghívó elkészítése a nyomtatással együtt is csak 90 percig tartott. Minden darab a menyasszony keze munkája. Én csak a szerkesztésben segítettem és az eszközöket biztosítottam.
Csináltam fázisfotókat is, de előbb megmutatom a végeredményt:




Bár még mindig a Shit Happens a legnépszerűbb esküvői betűtípus, mi mégis a Poor Richard-ot választottuk. A szöveget ágak keretezik, melyek jól illenek az esküvő mottójához, ami egy idézet Radnóti Tétova Ódájából: "Kezed párnámra hull, elalvó nyírfaág".




Fázisfotók a meghívógyárból:


Hozzávalók 9 személyre:
- törtfehér papír (Rayher)
- pecsétek: Bold Blooms (Paper Smooches), Boutique Borders (PTI)
- tinták: Hero Arts
- vágósablon: Boutique Borders (PTI)
- 3D ragasztó (Rayher)
- félgyöngyök (Rayher)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!