2015. február 15., vasárnap

8 éves a PTI

Idén lett 8 éves a PTI és ebből az alkalomból rengeteg kihívást és nyereményjátékot hirdettek meg. A határidő 11 perc múlva lejár, így csak gyorsan mutatom mikkel indulok:

1. Vázlatkihívás
2. Tasak címkével - kihívás3. Kék ombre kihívás4. Maile Belles - inspiráció
3 megjegyzés:

 1. Nagyon szepek. Az 'Ombre" lap a kedvencem. A kek szinek nagyon jol neznek ki.

  VálaszTörlés
 2. Fantasztikusak a munkáid! Nagyon szeretem a blogod! Sok sikert kívánok, remélem, te nyersz! A kis ajándéktasakod engem is megihletett! Mindenképp el fogom készíteni a barátnőm szülinapjára. Szerinted ilyen mintás celofánnal is működhet? http://vertespapir.hu/index.php?id=termekek&product=diszcsomagolo_celofan_mintas_ives_1000x700_mm_%3C50_ivcsom&search_co=celofan&art_id=15658 Egyébként ezen az oldalon sok más dolgot is találsz. Nagyon jó áron vannak akrilok, különböző fajta papírok, lyukasztók... szóval minden, ami a kreatívkodáshoz szükséges lehet. :) Puszi Csilla

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Csilla!
   Köszönöm szépen a drukkolást!
   Végül persze nagyon elkéstem: 3 percem maradt, így csak kettőt sikerült feltölteni, de ebből remélem megtanulom, hogy nem az utolsó percben kellene posztolni (dehogy tanulom meg! :)
   A mintás celofán, ha aprómintás, vagy csak az ablak egyik részén fut végig a minta, akkor még mutatósabb is, mint a sima, főleg, ha te is egyszínű papírból készíted a tasakot. remélem megmutatod, ha kész leszel!
   Puszi!

   Törlés

Szólj hozzá!