2015. augusztus 16., vasárnap

Blogbejegyzés a Waltzingmouse stamps-hez

Eléggé elhanyagoltam mostanság a blogolást. Lekötött a jelentkezésem a Scrapfellow-hoz, mióta pedig befogadtak csapattagnak, többnyire Scrapfellow-s blogbejegyzéseken jár az agyam. Ha készítek is mást, azt csak Instagram-on szoktam megosztani.
Így történt, hogy a minap a Waltzingmouse stamps-től kaptam egy kommentet, hogy blogoltam-e már a képeslapról, mert a tulajdonos, Claire szeretné kitűzni a képet Pinterest-re :) Ez a megjegyzés olyan boldoggá tett, hogy most itt ülök és végre újra írok :)
A Waltzingmouse stamps Claire egyszemélyes cége Észak-Írországban.
Amerikából rendelni olcsónak tűnik, de ha fennakadunk a vámon, akkor máris nem éri meg annyira. A Waltzingmouse stamps-nél 60 GBP felett ingyenes a szállítás és, mivel EU, a vámtól sem kell tartani :) Sajnos a 60 GBP-nyi pecsét hipp-hopp összejön, de amióta pecsét-függő lettem, szeretek minden alkotótól egy-két bélyegzőt beszerezni. Így sokféle stílust ismerek meg és nem utolsó sorban, tudok indulni a kihívásaikon :)
Na de lássuk a lapot. A hátteret magam pecsételtem piros, kék és homokszínű tintával:
A lappal indulok a CASology Aquatic kihívásán:


És mivel nekem vannak a legjobb fej olvasóim, Hazel ajánlására indulok a The Male Room eheti kihívásán is:


Felhasznált anyagok:
- pecsét: Ocean Bound (Waltzingmouse stamps)
- vágóforma: Stitched circles (SSS)
- tinta és arany domborító por: Hero Arts

7 megjegyzés:

 1. This is a gorgeous card! You should consider entering it into The Male Room Challenge also, as it would be perfect for their Challenge this week! http://themaleroomchallengeblog.blogspot.com.au/2015/08/challenge-16-theme-vacationon-beach.html Thanks for joining us at CASology this week!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Thank you so much, Hazel for the tip! :) I have just added the blog to my feeldy! :)

   Törlés
 2. I am glad you entered the Male Room Challenge, this card is so much fun and I love the navy blue on the inside of the card! thanks for joining us!!

  VálaszTörlés
 3. Locve this masculine card, operfection for a nautical theme!!! Love all the stamping and the overal design!!
  !! Thanks for joining us at CASology, I ADORE it when you do!!! I get so INSPIRED!!!!

  VálaszTörlés
 4. Super card! Love the porthole peep through and the stamped elements all round. Thanks for sharing at The Male Room.

  VálaszTörlés
 5. Nagyon jo a hatter a kulonbozo szinekkel es dolgokkal. A kerek ablak is nagyon jo. En is nagyon szeretem ezt a vagokes szettet.

  VálaszTörlés
 6. I adore Clair'es stamps and they are just perfect - love the card. Sorry I'm so late commenting, thanks for playing along with The Male Room's Vacation/Beach challenge!

  VálaszTörlés

Szólj hozzá!