2016. január 8., péntek

Tervek 2016-ra: Új poszt minden hétfőn!

Mint minden évben, idén is eltervezem, hogy viszek némi rendszerességet a blogolásba. Nem mintha eddig bejött volna, de tervezni már a tervezés öröméért is megéri! :)
Az eddigi tendencia nem túl biztató: 2014-ben még 107 posztom volt. Aztán jött az Újév, amikor is elterveztem, hogy rendszeresebb leszek, erre 2015-ben már csak 41 bejegyzést publikáltam.


Forrás: ismeretlen, ha valaki tudja, írja meg! Én Facebook-on kaptam pár éve...

Természetesen nem teljes kudarc a tavalyi év, hiszen nyáron bekerültem a Scrapfellow kreatív csapatába, ami a scrapper életem legnagyobb sikere! Idén is a csapat része lehetek (yeah!!!), szóval havonta kétszer biztosan lesznek Scrapfellow inspirációk a blogon!

A "Tanuljunk valami újat!"-sorozat DIY - posztokba fulladt. Eredetileg futni, horgolni, kötni, varrni, arctornázni, korcsolyázni, úszni, különböző szoftvereket kezelni, kézírást digitalizálni, betűtípust tervezni, fényképezni... akartam megtanulni, de az időjárás miatt a futós cikk csak csúszott és csúszott, majd pár hetes futás után megfájdult a derekam. Gyógytornász azt mondta nem az én alkatomnak való ez a sport. Teljesen nem adtam még fel, de most mégis pilates-re járok, mert első a tartóizmok erősítése! Maratont majd futok, ha 50 leszek! (Mármint, ha 50 leszek a következő életemben...)


Forrás: szintén ismeretlen (Facebook) és elnézést a sok idegen nyelvű képért! Csak menőzni próbálok azzal mennyi nyelven tudom használni a google fordítót :)

Annyi témám lenne, hogy heti két poszt is kevés lenne, de hiába a lelkesedés, munka mellett nem tudom garantálni, hogy mindig lesz időm a heti kettőre. Viszont tudom, hogy a rendszeresség és kiszámíthatóság kulcsfontosságú egy ilyen kis blog életében, ezért egyelőre bevállalok heti egyet. Drukkoljatok!

Tervezett rovatok:

  • Scrapfellow projektek a legfrissebb Kit Klub csomagból (képeslapok, minialbumok, PL)

  • Tanfolyami beszámolók

  • A hónap DIY projektje

  • A hónap betűtípusa

  • A hónap szava

  • Havi kívánságlista, újdonságok vagy vásárfia

  • Kreatív programajánló

  • És persze jó lenne idén még több kihíváson indulni!

Hajrá Bori! Hajrá 2016! Ja és találkozunk hétfőn! :)

4 megjegyzés:

  1. Szeretem a blogod! Hajrá Bori! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kicsit stresszes ez így, hogy olvassa is valaki! :) Pláne Te! :) De nagyon köszönöm és puszi!

      Törlés
  2. Hajrá, Bori!
    (Én is szeretném visszaindítani...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát jó lenne már! :) A hiányod miatt pihenőre ment Virginia és a Runway Inspired Challenge is!!!

      Törlés

Szólj hozzá!