2016. augusztus 6., szombat

Első találkozásom a Balti-tengerrel

Szerelem első látásra. A Balti-tenger Hamburgból kocsival egy óra távolságra van. Itt olyan rövid a nyár, hogy minden percét ki kell élvezni. Cabriowetter, ahogy az északiak hívják. Lehajtják a kocsi tetejét és irány a part! Mi mindig keresünk egy nyugodt partszakaszt vagy egy kutyáknak kialakított strandot. A víz hideg, ezért fürdőruha ritkán kell, de legjobb kifeküdni egy újsággal és hallgatni a tenger morajlását és a sirályok vijjogását.
Az Apróságok Kit Klub készletéből a kedvenc papírom a Camelia. Már egyet elhasználtam az előző oldalamhoz, ezért a másikkal, amit hozzá rendeltem nagyon takarékosan kellett bánnom. A három virágot a lap közepéből vágtam ki, majd feldaraboltam a készlethez tartozó kraft kartont, hogy kitakarjam a szétvagdalt közéspső részt. Véletlenszerűen egymásra pakoltam őket, mintha egy régi kerítést formáznának. Temperával megírtam a címet és össze is fröcsköltem a paneleket. A kivágott virágokat alájuk csúsztattam, felragasztottam a fényképet és az összes kék akrilpöttyömet. Még szövegnek is jutott hely a papírcsíkok szélén.









Még sosem indultam kihíváson scrapbook oldallal, de mindig van úgy, hogy először :) 
A The Studio Challenges kihívásának címe: Multiple Photos:

Felhasznált anyagok:
- Scrapfellow Kit Klub: Apróságok

3 megjegyzés:

  1. This is just stunning, love everything about it. Thank you for playing along with us at The Studio.

    VálaszTörlés
  2. Love those layers - this is so very creative.

    VálaszTörlés
  3. Oh, I just love those layered strips, and that floral print is perfectly scrumptious! Thanks so much for playing along with us in The Studio!

    VálaszTörlés

Szólj hozzá!