2017. január 4., szerda

Az első hó

2016 novemberében Hamburgban váratlanul leesett a hó. Vendéglátóim szerint (akik egyébként éppen a Kanári-szigeteken "nyaraltak" és lemaradtak minderről) évek óta nem volt hó errefelé. Gyurinak tehát óriási szerencséje volt, amikor meglátogatott, mert az első napokban megcsodálhatta a színes, napfényes őszi, majd pedig a havas téli arcát is a városnak. Ez a hét maga volt a mennyország, készítettem is róla vagy 200 képet, ami már mind a digitális temetőben nyugszik. Erről írok a következő posztomban, most elég az hozzá (ezt a kifejezést mindig le akartam írni :) ), hogy ez a kép, amit az oldalon használok egyike annak a maximum 20 képnek, amit Gyuri készített az unszolásomra az ittléte alatt a saját gépével. Ennyi maradt meg, és az emlékek. Még kérdeztem is tőle, hogy a telefonom dátumozza-e a képeket, mert annyi minden történt, és milyen jók lesznek a képek a későbbi rekonstruáláshoz. Hát jók lettek volna :( Még hetekkel a hamburgi látogatás után is emlegettük, hogy 3 hete ilyenkor vasárnap megkerültük a tavat, aztán kibicikliztünk Ahrensburgba, délután meglátogattuk a Museumsdorfi háziállatokat, hazafelé pedig meglepve tapasztaltuk, hogy bevásárló vasárnap van és nyitva van a Netto. 4 hete ilyenkor pénteken Blankeneseen kirándultunk, utána Altonából elhajóztunk Landunsbrückenig, este pedig St. Pauliban kocsmáztunk. 5 hete ilyenkor szombaton Éviék elvittek minket a Balti-tengerhez, ahol még havas volt a táj és óriásit sétáltunk a parton. 6 hete ilyenkor, 7 hete... és egyszer csak elfelejtjük. A képek nagyon fontosak, de nem elegek. Ahhoz, hogy hónapok vagy évek múlva is emlékezzünk mi történt, meg is kell örökítenünk. A képeim ugyan elszálltak, de rádöbbentem újra a scrapbook és a naplóírás fontosságára.







Az oldallal indulok a Scrap our Stash Tic Tac Toe kihívásán. Az egyik átlót választottam: Paint/Mist, Winter theme, The color blue:


Felhasznált anyagok:
- SF Változás kit klub

12 megjegyzés:

  1. Beautiful page! Love the stitching details and the splatters. Great work with the tic-tac-toe challenge. Thanks for joining us at Scrap Our Stash.

    VálaszTörlés
  2. Such a beautiful winter page! Thank you for joining us Scrap Our Stash! Hugs Åsa

    VálaszTörlés
  3. Fabulous layout! Live the syitching! Thanks for joining us at Scrap Our Stash!

    VálaszTörlés
  4. Beautiful layout... wonderful details. Thanks for playing along with Scrap Our Stash! :)

    VálaszTörlés
  5. Beautiful page!So sophisticated!Thank you for joining us at Scrap Our Stash:)

    VálaszTörlés
  6. Simply fantastic page. Awesome LO. Thanks for your entry in the The SOS challenge.

    VálaszTörlés
  7. Great color palette ! Love the flair! Thanks for joining us at Scrap Our Stash!

    VálaszTörlés
  8. Lovely elegant page - great use of white space too!
    Thanks for Tic Tac Toe-ing with Scrap Our Stash!

    VálaszTörlés

Szólj hozzá!