2014. október 29., szerda

Októberi kívánságlista

Imádok fejben vásárolni: webáruházak polcairól telerakni a kosaram a vágyott termékekkel, de persze soha meg nem nyomva a fizetés gombot. Most összegyűjtöttem azokat a dolgokat, amiket akkor választanék, ha csak öt dolgot vehetnék októberre.

1) A róka már hónapok óta az egyik legtrendibb állat, már-már a baglyot is letaszítja a trónról. Színe miatt pedig igazán jól illik az őszi hangulatú projektekhez. Mivel én főleg képeslapokat és minialbumokat készítek, ezért csak 15*15 centis papírtömbökben gondolkodom, hiszen ezeken a minta is le van kicsinyítve. Krokinál találtam rá a Basic Gray Grand Bazaar papírcsomagjára, ami azonnal felkerült a kívánságlistámra:


2. Pecsét nélkül szinte sosem készítek albumot, vagy képeslapot. A legjobb őszi témájú, magyar nyelvű pecsétkészlet a Scrapfellow-nál található:


3. Én ugyan kevés chipboard-ot használok, mégis nehezen állok nekik ellen. Ilyen ez a tökfejes csomag is a NőiCsizmától


4. A hónap híre, hogy a Rayher magyar nyelvű vágókéseket fog forgalmazni. Egyelőre csak előrendelést vesznek fel, de már vágom a centit, annyira várom, hogy kipróbálhassam őket!


5. Végül egy álom külföldről: már évek óta szemezek ezzel a vágóformával az Impression Obsession-től, de persze a legtöbb helyen már nem elérhető, ahol pedig igen, ott kifizethetetlen a postaköltség. Sok gyártó hozott ki hasonló terméket az utóbbi években, de azok vagy kisebbek vagy nem csinálnak dombornyomást, mégis drágábbak, szóval nem az igaziak. Egyelőre ez álom marad, de azért a top 5-ben a helye!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!