2014. november 19., szerda

Made in Hungária

Múlt héten jelentek meg a Scrapfellow karácsonyi újdonságai és a Rayher első magyar nyelvű vágókései. Végre minden eszköz adott, hogy magyar képeslapokat készíthessek. Nem bírtam ki, hogy mindent ki ne próbáljak, így csináltam is rögtön hármat.

Adventi hógömbök


Egy külön papírra pecsételtem egy hógömböt, aminek kivágtam a belsejét. Ezt használtam a maszkoláshoz: egyesével a négy hógömbre helyeztem és így mindent kitakartam, kivéve a hógömb belsejét. Ezután már könnyedén megtölthettem a gömbök belsejét különböző téli jóságokkal:
Retró karácsony


Ez a design Kristina Wernertől származik. Anyukám szerint az internet nem inspirálódni van, hanem arra, hogy, ha kitalálunk valamit csekkoljuk, más megcsinálta-e már előttünk. És ha igen... hát találjunk ki valami mást! :) 
Egy héttel ezelőtt még nem lett volna lehetséges, hogy egy külföldi tervező lapját reprodukáljuk magyar alapanyagokból. Most viszont, hogy lehetségessé vált, nem tudtam ellenállni, hogy megalkossam Kristina lapjának retrósított mását. Csak drukkoljatok, hogy anyukám rá ne jöjjön! :)
3D karácsony


Ez melósabbnak tűnik, mint ami. A fenyőágakat három különböző színben felvittem a papírra, majd kivágtam belőle, hogy "boldog karácsonyt". Ezt sima fehér papírból is kivágtam még négyszer és ezeket egyesével egymásra ragasztottam végül pedig az egész szöveget vissza a fenyőgallyak közé.
Felhasznált anyagok:
- pecsétek: Fenyő ünnep, Ezernyi csoda (Scrapfellow)
- vágóforma: Boldog karácsonyt (Rayher)
- papír: December napjai (Scrapfellow)
- pékzsineg (Pippi)
- tinták (Hero Arts és Ranger)
- arany domborpor (Hero Arts)
- ragasztótoll (Rayher)

1 megjegyzés:

  1. :D Anyukádnak nincs igaza. Az internet arra (is) való, hogy inspirálódjunk. Különben pl. én a négy fal között miből írtam volna novellákat. De a kreatívkodásban is úgy van, hogy meglát valamit az ember, és elkezdi elkészíteni, aztán esetleg teljesen más lesz a vége. :)

    VálaszTörlés

Szólj hozzá!