2016. április 10., vasárnap

Képeslap-workshopom a Szimplában

Ma óriási élményben volt részem: workshopot tarthattam a Kék Pont Alapítvány által szervezett Felépülési Hét utolsó napján. 
Nem is tudom szavakkal leírni milyen jól éreztem magam! Annyi érdeklődő jött, hogy már kipakolni sem volt idő, az utána következő pár óra pedig egy szempillantás alatt telt el. Sosem gondoltam volna, hogy ennyi fiú akar majd részt venni! Voltak külföldiek is, akik a feleségüknek, vagy a kisfiúknak szerettek volna készíteni valamit. Ugyanúgy élvezték az alkotást a legkisebbek, mint a nagymamák. Sok jó embert is megismerhettem. A végén volt egy testvérpár, akiket alig lehetett lebeszélni arról, hogy segítsenek hazacipelni az eszközöket. Csak 7-kor kezdődött a következő programjuk, és mivel addig ráértek, egyértelműnek vették, hogy segítenek :) Nagy volt a pörgés, de volt azért idő elmerülni az alkotásban. Sokan nem is akartak elmenni: mondták, hogy erre rá tudnának szokni :)
De beszéljenek helyettem a képek!
Minden kép kedvenc, de az első azért különleges, mert rajta van a fiú őszinte öröme a neki készített képeslap láttán. Már ezért megérte ott lennem!
 
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá!